Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (7.45 secunde)
Leonard Orban, al carui frate, Ludovic Orban, a candidat sambata pentru sefia PNL, a subliniat ca nu intentioneaza sa se implice in politica interna si nici sa devina membru al vreunui partid politic.
"PDL comite un viol instutional!" PDL comite un viol institutional, de aproximativ doua luni, atunci cand nu are majoritate, se retrage din penul Senatului si-l lasa fara cvorum exact in momentul in care se pune problema alegerii celor doi reprezentanti ai societatii civile in CSM, scrie Mihalache, pe blog.
O rusine - Basescu Umilit a nu stiu cata oara, Regele Mihai, singurul supravietuitor ca sef de stat, martor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este pentru noi, romanii, pentru toata Romania, motivatia admiratiei si a respectului neconditionate.
Nici colegii de partid nu stiau despre existenta acestui frate al lui Udrea", a aratat ea. ... "Are un comportament ciudat, nu are job, e sofer al sotiei sale, Cristina Udrea. ... Potrivit acesteia, desi Adrian Udrea nu are un serviciu, el conduce o masina destul de scumpa.
Numai ca prost calculata sau necalculata deloc, miscarea inlocuirii lui Geoana cu Corlatean nu tine. ... Paruiala asta idioata din varfurile opozitiei (aici nu vorbim de primarii din Pocreaca sau Cucuietii din Deal care trec, contra pesches, in tabara puterii) pica manusa in ograda lui Basescu.
"Tatal lui Predoiu asta a fost cuscru cu mine, ca tinea sora mea un frate al lui", a mai zis Ion Udrea.
- "Nici prin cap nu-mi trece ca voi fi haituit dupa ce nu voi mai fi presedinte. ... Am ajuns la concluzia ca tineretea nu e suficienta." - "Le-as recomanda sa reuseasca in meseriile lor si apoi sa vina sa faca politica.
"Nu ne vom trada cu Basescu". ... Nu tu baloane, pancarte, vuvuzele, nu tu scandari; ... "Ce cautam noi aici frate, azi, in loc sa fim pe balta, la gratar. ... "Nu poti mama, cu amandoua, nu poti" conchide femeia afectata. ... De la PC nu s-a auzit nimic.
Deci ei nu sunt multumiti niciodata, orice le-ai da. ... Vazand ca nu pot printr-o lovitura de tip Targu-Mures sa rupa Transilvania, au trecut la politica pasilor marunti, iar guvernele de la Bucuresti in prostia lor au spus;
- Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? ... are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
I-am confirmat, dar nu am comentat. Aici, la Constanta, nu mai suntem multi. Daca nu stiati, unchiul meu a cumparat aproape toata familia, pe toti din Constanta, pe unchiul meu, care avea un atelier de mecanica.
Printre amenintarile recente se numara codurile malefice, care nu au o raspandire foarte larga, dar cauzeaza probleme financiare companiilor sau "fura" datele personale ale utilizatorilor individuali. ... super tare, frate!:)".
"Discutiile" cu italienii de la Alenia Aeronautica vor continua si la inceputul lui martie, cu toate ca AVAS nu are inca o hotarare de guvern pentru negocieri oficiale.
Oficialii Dacia-Renault nu au dezvaluit detalii despre SUV, singurul element anuntat oficial fiind perioada lansarii, respectiv prima parte a anului viitor.
In ceea ce priveste acuzatiile lui Rosca Stanescu potrivit carora ar fi contribuit la descarcarea si transportul unor containere cu munitie si substante explozive, Mircea Basescu spune ca nici el, nici societatea la care este director - SC Plusfood Constanta SRL - nu au niciun utilaj cu care sa se poata manipula astfel de containere.
"La o prima vedere, suculentele dialoguri despre traficul de carne vie si frageda au un singur cusur, afectandu-le grav, dar nu decisiv, credibilitatea. ... Viata, frate! Tineretul social-democrat s-a saturat de stanga si vrea sa dea de gustul distractiei adevarate, nu a celei de partid.
In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens?
Banii pentru constructia viitorului lacas de cult "nu par sa fie o problema. ... Se pare ca Palatul Parlamentului va avea un frate mai mare", incheie Deutsche Welle.
"Doamna invatatoare, sunteti o mizerie!" In acelasi timp, isi critica cel mai bun prieten, despre care spune ca nu reprezinta nimic pentru sportul mondial.
Incepeti, frate, meciul vostru! ... Bineinteles ca nici un cuvant din articol nu cobora limita bunului simt. De altfel, nici nu mai era nevoie sa spun asta. ... Şi, pana la urma, poti spune ce vrei intr-o lume civilizata, dar nu sa jignesti.
google-analytics.com